top of page

Geachte leden,

Beste collega's,

 

Een woordje extra uitleg ivm onze nieuwjaarsreceptie , een stadswandeling doorheen Gent onder deskundige begeleiding van een of twee gidsen gelang het aantal inschrijvingen, En aansluitend een Gents hapje

 

Dit vindt plaatst op  maandag  13 februari, afspraak om 17.30u op de Korenlei te Gent voor het huis van de Onvrije schippers – 

De gidsen  zullen jullie opwachten en de groep verdelen.

 

Parleergelegenheid zou er moeten zijn in de parking Ramen (goedkoopst) https://mobiliteit.stad.gent/p8-ramen of parking Sint-Michiels https://mobiliteit.stad.gent/p7-sint-michiels ( zie plannetje)

 

De bedoeling is dat we jullie gedurende een tweetal uren zullen rondleiden doorheen Gent – sommige bekende, sommige minder bekende plaatsen. De nadruk ligt op ludieke verhalen, weetjes, enz… Er zijn ook twee kleine verrassingen voorzien.

 

Na de wandeling worden jullie opgevangen bij Valérie in de Warempel, waar jullie een pintje (of wijntje desgewenst) met – natuurlijk – een typisch Gents gerecht dat altijd smaakt!

 

Op vraag van de gids : bij deze zijn er vegetariërs of mensen met een allergie ? Gelieve dit te laten weten

 

Dit vraagt natuurlijk organisatie en afspraken, daarom houden wij eraan  en vragen u om uiterlijk MAANDAG   30 JANUARI ons uw aanwezigheid te bevestigen via mail of telefoon naar ons secretariaat.

 

 

Hopend op een blij weerzien ,

Met collegiale groeten vanuit het Bestuur,

 

Elk betalend lid (lidgeld 2017) is hierop hartelijk uitgenodigd!

Voor zij die nog niet betaald hebben, gelieve dit dringend te doen,

dit kan oa. door 140€ te storten met vermelding van uw naam op rekening Dexia BE44 0682 4377 2545

bottom of page